top of page

"Nickels & Dimes" på Samfundet 5.juledag

29.desember er det klart for legendariske Nickels & Dimes og julerock på Samfundet!

20:00 - Dørene og baren åpnes (alle rettigheter, 20år) 21:30 - Hello Radio varmer opp publikum 22:30 - Nickels & Dimes spiller konsert Konsert med Nickels & Dimes markerer på mange måter oppstarten av konsertprofilen Samfundet på Gjøvik vil satse på fremover, med ny scene og generell oppussing for å bl.a heve den akustiske kvaliteten er de godt i gang med å lage et godt arrangementsrom for både publikum og artister. Litt symbolsk er det også med Nickles & Dimes siden de på mange måter har banet vei på en eller annen måte for uttallige musikere i vårt distrikt og innehar en rutine ingen herover kan påberope seg, presseskrivet taler for seg: Nickels & Dimes har turnert siden nittitallet, gitt ut fire album og er kjent som leverandører av kvalitetsrock. På scena øser bandet fra et overflødighetshorn med orgelsoloer, gitarjam og kremlåter. Dette er et band som en gang i tiden spilte hundre konserter i året og det merkes at turnéen og møtet med publikum er bandets DNA. I 2015 feiret Gjøvik/Toten-baserte bandet 25-årsjubileum, og var i studio og kommet opp med en EP som kom 19. sept., samme dag som gruppa har jubileumskonsert i Gjøvik Fjellhall. Bandet synes det er morsommere å spille sammen enn noen gang, og la ut på turné hvor de besøker klubbscener og festivaler. Kveldens oppvarmingsband er heller ingen smågutter i rockens verden og Hello Radio har for lengst (startet opp i 2011) gjort seg gjeldene med knallsterke låter i full rockeskrud. Mye av signaturen til bandet må vi vel tilkjenne gitarprofilen Geir Inge Kristoffersen, samtidig tilfører bandet låtene hans den rette energien og driven de trenger. Har du ikke opplevd Hello Radio før så anbefales det på det sterkeste nettopp fordi det er knalltøft! Velkommen til julerock med Hello Radio som support til konsert med Nickles & Dimes.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page