Inspirerende historiemimring

March 3, 2018

Stor takk til Bygruppa i Gjøvik Historielag som holder liv i historien vår og inspirerer nye generasjoner. Lørdagens arrangement var for oss i Showstart om mulig ekstra interessant med foredrag fra forfatter Sigbjørn Hemstad som bl.a har skrevet bok om musikken i distriktet. På bildet får han hjelp av Jan Øvland og Svein Erik Antonsen som beskjedent sagt har bidratt med å sette "Toten"-musikken på kartet. Dette konseptet, med intervjuer og avspilling av filmer og musikk, tror vi vil interessere og inspirere flere og det hadde vært utrolig gøy og laget egne dager og kvelder med samme tema og nye gjester!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Billetter til 2.DAGSFESTEN er sluppet!

November 6, 2018

1/9
Please reload

Recent Posts

February 19, 2019

November 29, 2018

November 25, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Følg oss

Øvre Torvgate 24,

2815 Gjøvik,

Norway