Akevittens Dag

March 15, 2018

Fredag 13. april er det nøyaktig et halvt år igjen til Norsk Akevittfestival går av stabelen ,og dette markeres på selveste Akevittens Dag i Gjøviks storstue på Samfundet. Under dette arrangementet, skal byens beste akevittdrink kåres, og de påmeldte bartenderne kan fritt velge hvilken akevitt og ingredienser de vil bruke. Drinken skal være en cocktail og frikoplet fra mat.  Jon Olav Pfaff som har 30 års fartstid i bransjen som bartender og bardriver vil være juryformann i tillegg til de andre jurymedlemmene Gunnar Moreite og Jørn Hoel. Hoel skal også underholde sammen med Lars Christian Narum og to andre musikere i bandet Heigh Chief. Halvor Heuch er også invitert til arrangementet for å fortelle om akevitten.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Billetter til 2.DAGSFESTEN er sluppet!

November 6, 2018

1/9
Please reload

Recent Posts

February 19, 2019

November 29, 2018

November 25, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Følg oss

Øvre Torvgate 24,

2815 Gjøvik,

Norway