top of page

Staut om én uke!

STAUT i festivalteltet lørdag om akkurat ei uke!

Det er ikke mange band som Staut i Norge. Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien. Slik var det også i 2017. Staut startet opp året med et smell og slapp sin femte plate på sju år den 6. januar, og det nok en gang til strålende kritikker. Aftenposten og Dagbladet var sjeldent samstemte da de kastet terningene til femmere og de begge kalte albumet for «Feiende flott folkrock».

Lørdag 13. oktober kan du oppleve STAUT på festivalscena på Jernbanetorget. Dørene åpner 19.30 - bar med alle rettigheter, 20 års aldersgrense.

Fullt program og billetter: akevittfestivalen.no


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page