top of page

Simen Loe på Samfundet i kveld


Simen Loe ga ut sitt debutalbum "Pioneer" i september. Plata har fått gode kritikker både i inn- og utland. Den har fått terningkast 5 av Drammens Tidende og Hamar Arbeiderblad som skrev: "Pioneer er en skikkelig bra plate, med god og dyp, melankolsk lyrikk, som vil pirke på hjertet ditt. ... Pioneer anbefales til mørke høstkvelder, og er et rikt åndsverk."

Det tyske magasinet Museek skrev: «En stemme som får oss helt på knærne: Norske Simen Loe sin musikk trollbinder oss. Perfekt for høsten. Og egentlig også for vinteren. Og våren. Og sommeren. Storartet!!» Loe sitt musikalske univers er full av mørke historier. Historiene er ikke alle hentet fra Loe sitt liv, men han har en evne til å røre ved mennesker uavhengig av om personene i sangene er fiktive eller ekte. Musikken til hver av disse historiene er skreddersydd til det de skal formidle, og man møter derfor på flere stilarter i løpet av "Pioneer", men disse er alle godt forankret i en atmosfærisk americana. I kveld stiller Loe med det han selv omtaler som sitt drømmeband: Ola Foss Eriksen: gitar Bjørn Thomassen: bass Mats Mæland Jensen: trommer Ove Westerhus: piano DANIEL HOLEN BERG Sanger og låtakriver Daniel Holen Berg er bare 19 år gammel. Men tross for sin unge alder, har totningen allerede satt sitt preg på det lokale musikkmiljøet. Som én av 12 uetablerte artister, dukket han opp på GNIST i Oslo denne sommeren, etter å bli trukket ut blant nesten 500 påmeldte fra hele landet! Han opptrådde også på Notodden Bluesfestival under unionscuppen med band, og skal nå i november holde konsert på OverOslo bar. Tidligere i år debuterte han med singenen sin "Cold", og det ryktes om at mer musikk skal spilles inn. Men det stopper ikke der. Daniel har også med sin sjelfulle musikk og stemmeprakt varmet opp for artister som Jan Eggum og Nagell & Wentzel, og stiller nå opp for å gjøre scenen klar til Simen Loe!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page