top of page

Møt opp på "Giving Tuesday" i morgen

Husk årets kanskje viktigste arrangement på Samfundet i morgen fra kl.17:00-20:00!

Giving Tuesday er en internasjonal bevegelse med hovedsete i New York som inspirerer til global dugnad. Giving Tuesday startet i 2012 som en naturlig følge av Thanksgiving og store «shopping-eventer» som Black Friday og Cyber Monday. Man opplevde å få dårlig samvittighet etter å ha brukt mye penger på materielle ting til seg selv. Når Giving Tuesday kommer kan man flytte fokuset over på andre enn seg selv, og hjelpe de som trenger det mest. Giving Tuesday er en dag hvor vi gir - uansett om du vil gi av tiden din, pengene dine eller noe annet. Vi i Kreftforeningen og Ung Kreft arrangerer derfor perleverksted for anledningen. Kom innom, og ta gjerne med noen venner, og perl noen armbånd for en god sak! Ønsker du å starte din egen innsamling i forbindelse med Giving Tuesday? Da kan du følge denne linken: https://innsamling.kreftforeningen.no/givingtuesday Informasjon om arrangementet: Hvor: Gjøvik arbeidersamfund, Øvre Torvgt. 24 Når: 27. november 17.00 - 20.00 Adgang: Gratis, og åpent for alle :) Hjertelig velkommen til årets viktigste perleverksted! Det kan fort bli fullt, så smør dere med litt tålmodighet. Det er første mann til mølla, og dersom det blir stor pågang vil vi sette en begrensning der man kun får lov å perle ti armbånd (og da får man også ett armbånd gratis 😊). Dette gjør vi for at så mange som mulig skal få lov å perle. Inntektene fra salg av armbåndene går til kreftsaken og arbeidet for unge kreftrammede. Vel møtt!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page