top of page

Velkommen til Gjøviks nye innendørs byscene og arrangementslokale

VÅRE SHOW

Fredag 23. februar

Aldersgrense: 18år

Hege Øversveen

Hege Øversveen dro til Nashville og spilte inn sitt andre album, nå feirer vi med releaseparty og konsert. Musikalsk befinner hun seg definitivt innenfor et moderne countrylandskap og med sine friske tolkninger av sjangeren inviterer hun stadig inn nye lyttere samtidig som de svorne entusiaster kjenner igjen kjerneegenskaper i ektefølte historier, fengdende melodier og en folkelig tilnærming. 

 

Hege ble raskt en særegen artist fra distriktet og befester med dette albumet og sitt solide orkester nok en gang sin posisjon i scene og formidlingsverdenen. Ta turen og opplev god konsertatmosfære med servering og høy musikalsk kvalitet.

Torsag 15. mars 2018

Aldersgrense: ingen

Anja og Gro

- Helt uten baller!

Det går ikke upåaktet hen når to av de beste håndballspillerne gjennom tidene legger ballen på hylla. Men selv om ballen og klistersprayen er byttet ut, er ikke Norges tøffeste par ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill.

Anja og Gro gir deg et innblikk i hvordan de riktige byggeklossene skaper fundamentet som gir styrken til å være seg selv, og til hver dag å strekke seg etter det man ønsker. Du lærer hvordan du best kan være modig når du egentlig er litt redd, samt å stå imot fordommer, kroppshysteri, fasadedyrking og generell mental fattigdom. 

I dette svært ærlige foredraget snakker Anja og Gro om sin filosofi og sine personlige erfaringer rundt hvordan håndtere egne følelser ved å trene tanker og bevissthet, samtidig som man befinner seg i en krevende foreldrerolle.

ANDRE ARRANGEMENT

Det arrangeres flere sammenkomster på Samfundet i regi av andre kulturaktører. Her er noen av dem.

Ta kontakt direkte med arrangørene av de enkelte arrangementene dersom du/dere lurer på noe, eller ta kontakt med oss.

Lørdag 13.januar 2018

Dansekveld

Det har blitt arrangert ulike dansekvelder med levende musikk på Samfundet opp gjennom tidene og nå er "Samfundets Venner" en av arrangørene som viderefører denne tradisjonen.

Disse datoene arrangeres det dansekvelder i regi av "Samfundets Venner":

 

Lørdag 13.januar

Lørdag 27. januar

Lørdag 10. februar

Lørdag 24. februar

Lørdag 10. mars

Onsdag 28. mars

Lørdag 14. april

Lørdag 28. april

Fredag 16.februar 2018

"My funny Valentine"

Marianne Steinsrud arrangerer jazzkonsert med bandet sitt "Marianne & the unfaithfulls" i forbindelse med Valentinedagen. Storsalen pyntes til Valentinesfest!

Følg oss på Instagram
bottom of page