top of page

Leie av lokaler

Et folkets hus med en sterk kulturhistorie i veggene. 

Gjøvik Arbeidersamfund har vært en levende leverandør av selskapslokaler med en lun og varm atmosfære siden 1889. Hos oss kan du feire dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager og  jubileum. Du kan også legge dine konferanser, temakvelder, kurs, årsmøter eller konserter til disse vakre og sjelfulle lokalene midt i Gjøvik sentrum.

Lokaler

Ønsker du å leie på Samfundet kan vi tilby to ulike lokaler;

Storsalen og Castbergsalen

Storsalen 2 etg.
Storsalen har plass til 250 personer i kinooppsett. Bordoppsett for selskaper fra 40 til 180.
Lokalet har en stor scene i sørenden av salen, og i nordenden har vi egen bar og skjenkebevilling. Salen brukes både til konferanser, selskap, konserter, teaterforestillinger, bursdager, bryllup og som selskapslokale til lukkede arrangementer for privatpersoner, foreninger og næringsliv.

Her er det også fastmontert lyd- og lysanlegg. Vi har både runde og avlange bord, stoler og fullt kjøkken med alt av dekketøy, komfyr, kjøleskap og varmeskap.

Castbergsalen 2 etg.
Castbergsalen er oppkalt etter Johan Castberg, en av de store nasjonsbyggerne ved begynnelsen av 1900-tallet. I denne salen er det plass til ca. 40 personer i kinooppsett. Lokalet kan blant annet brukes til møter. Selskapslokale for inntil 30 personer.

Vi har både runde og avlange bord, stoler og fullt kjøkken med alt av dekketøy, komfyr, kjøleskap og varmeskap.

Spiseriet-stuene 1 etg.

I de tidligere lokalene til Gamletorvet Spiseri som ligger i 1.etasje leier vi også ut flotte selskapslokaler. De fire rommene  er innredet med peis, bymøbler og lysekroner fra tidlig på 1900-tallet og har plass til ca 100 spisegjester. Her er det fullt kjøkken med alt av dekketøy, komfyr, kjøleskap og varmeskap.

Hjørnebar 1 etg.

Vegg i vegg med den gamle restauranten ligger "Vinstua", Gjøviks første folkebibliotek. Dette er også et flott og ærverdig lokale som egner seg godt for lukkede møter og mindre selskap. Plass til ca 50 spisegjester, og totalt 80-90 personer i lokalet.

 

Vi samarbeider tett med flere leverandører av både catering og underholdning, så bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud: booking@showstart.no eller Kjersti tlf. 91818695.

Veiledende leiepris 2019

1 etasje:

Hjørnebar fredag/lørdag kr 7.000

Hjørnebar andre ukedager kr 5000

Restaurant fredag/lørdag kr 7.000

Restaurant andre ukedager kr 5.000

2 etasje:
Storsalen  fredag/lørdag kr 7.000

Storsalen andre ukedager kr 5.000
Castbergsalen fredag/lørdag kr 4.500

Castbergsalen andre ukedager kr 3.500

Prisene er inkludert bruk av lokaler, toaletter, møbler, bord, stoler, dekketøy, kjøkken, strøm og søppelhåndtering. I 2 etg. er bruk av scene og husets lyd og lysanlegg inkludert i prisen.

Utgifter for vask etter arr. (1500,-) og rigg av bord og stoler (1500,-) kommer i tillegg eller kan gjøres av leietaker selv uten kostnad.


Avtale om omfang, tilleggsbestilling og pris gjøres ved inngåelse av leiekontrakt.

bottom of page