Årets maskeradeball på Samfundet!

October 22, 2017

 

Maskeradeball på Samfundet lørdag 28. oktober kl.19.00-01.00. Vi starter det hele med inngangsmusikk av Renaissance Chill, harpe og beats, før vi tar oss tid til å vise hele Stjernekampfinalen på storskjerm. Videre stifter vi bekjentskap med Martine Kraft Band som gjør en sjelden opptreden på hjemmebane før hun tar årets tredje tur til USA. Partybandet The Ghostbusters består i år av Trond Augland, Lars Endrerud, Per Strand, Lars Andre Kvistum og Rodmar Johansen, og disse spiller monsterhits på en skremmende god måte. Den maskerte og mystiske DJ Jason tar turen i år som i fjor og vi får nok en overraskelse ved midnatt. Alt dette kun for 165kr ink avgift på www.gjovikkultursenter.no🎭 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Billetter til 2.DAGSFESTEN er sluppet!

November 6, 2018

1/9
Please reload

Recent Posts

February 19, 2019

November 29, 2018

November 25, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Følg oss

Øvre Torvgate 24,

2815 Gjøvik,

Norway