top of page

Inspirerende historiemimring

Stor takk til Bygruppa i Gjøvik Historielag som holder liv i historien vår og inspirerer nye generasjoner. Lørdagens arrangement var for oss i Showstart om mulig ekstra interessant med foredrag fra forfatter Sigbjørn Hemstad som bl.a har skrevet bok om musikken i distriktet. På bildet får han hjelp av Jan Øvland og Svein Erik Antonsen som beskjedent sagt har bidratt med å sette "Toten"-musikken på kartet. Dette konseptet, med intervjuer og avspilling av filmer og musikk, tror vi vil interessere og inspirere flere og det hadde vært utrolig gøy og laget egne dager og kvelder med samme tema og nye gjester!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page