top of page

Fullt Hus 2018

Bli med på FULLT HUS KONFERANSEN 2018! 22. mars 2018 fra klokken 8:30 i ærverdige Gjøvik Arbeidersamfunn, sparker vi i gang årets utgave av Fullt Hus. Enten vi spiller teater eller fotball, musikk eller revy. Om vi er på, bak eller foran scenen, er målet det samme. Vi ønsker mange som bidrar, tribuner som gynger, engasjement som smitter og publikum som smiler. Om vi driver lite eller stort drømmer vi om det samme - fullt hus! Fullt Hus er konferansen hvor vi ønsker å styrke nettverket og kompetansen hos arrangører innen idrett og kultur - store som små. Enten vi er profesjonelle eller glade amatører møter vi på mange av de samme utfordringene. Her vil du møte likesinnede under hyggelige rammer. Konferansen er todelt med arrangement både på dag og kveld. Det er ingen overlapp mellom bolkene og du kan fint melde deg på begge for fullt utbytte. Sett av dagen! Årets program byr på: 0900 ‹‹Kultur for gull›› Kjetil André Aamodt 0945 ‹‹Fredvikafestivalen›› Guttorm Raa 1015 ‹‹Allsang på Grensen›› Heidi S. Ottosen 1050 ‹‹Det gylne triangel›› Erik Røste 1245 ‹‹Hvem vinner til slutt?›› Kjetil Kristoffersen 1330 ‹‹Little Big Sister›› Silje Larsen Borgan 1400 ‹‹101% konverteringsoptimalisering›› Joachim Furuseth 1445 ‹‹Noen liker køntri, andre liker Birken". Jan Blichfeldtd 1530 «Din egen kringkaster» Erik H. Sønstelien, OA Del 2 1800 «Forutsetninger for å gjøre hverandre gode» Frode Kyvåg 1845 ‹‹NM på Lygna›› Terje Nilsen 1915 ‹‹Totens Tøffeste›› Lars Elton Myhre 1945 ‹‹Alt du trenger å vite om merkevarebygging›› Jan Blichfeldt 2045 ‹‹Alle kommuniserer – med sine medlemmer eller kunder›› Target Everyone


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page