top of page

Akevittens Dag

Fredag 13. april er det nøyaktig et halvt år igjen til Norsk Akevittfestival går av stabelen ,og dette markeres på selveste Akevittens Dag i Gjøviks storstue på Samfundet. Under dette arrangementet, skal byens beste akevittdrink kåres, og de påmeldte bartenderne kan fritt velge hvilken akevitt og ingredienser de vil bruke. Drinken skal være en cocktail og frikoplet fra mat. Jon Olav Pfaff som har 30 års fartstid i bransjen som bartender og bardriver vil være juryformann i tillegg til de andre jurymedlemmene Gunnar Moreite og Jørn Hoel. Hoel skal også underholde sammen med Lars Christian Narum og to andre musikere i bandet Heigh Chief. Halvor Heuch er også invitert til arrangementet for å fortelle om akevitten.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page