top of page

Julerock med Nickels & Dimes

Alle som var der i fjor vet hvordan dette funker, folk dukker opp i hopetall og det blir rock n roll hele kvelden. Julerock med Nickels & Dimes har sanselige garantier, samtidig har dette unike konsertlokalet fått ytterligere løft. Vi gleder oss så vi eksploderer. Og når Hello Radio legger support-lista vet vi hvordan dette blir. Velkommen til en kveld med rocke-hjerter utapå alle skjorter!

Billettsalget slippes tirsdag 25.09 på showstart.no Du kan kjøpe i døra om det er igjen billetter. Dører & Bar åpner 20.30 Hello Radio flekker tenner fra 21.30 Nickels & Dimes går på under full jubel 22.30 Alle rettigheter og 20års aldersgrense


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page